Втори тест и първа защита на проектите

Публикувано на

Вторият тест ще се проведе утре, събота, 11 февруари, от 12 ч. в зала 210 на Химическия факултет. Тъй като залата е достатъчно голяма, няма да има разделение на две групи — ще ви оправим всичките наведнъж :)

Тези от вас, които не са правили първи тест, ще могат да го направят отново утре, 11 февруари, от 13:00 ч., след като направят втория тест. Залата пак е ХФ 210.

В краен случай, ако някой няма възможност да дойде в 12 ч. поради някаква основателна причина (например, има изпит сутринта, който се проточва), може да направи втория тест също в 13 ч., с единиците, които ще правят и първи тест.

Първата защита на проектите ще се случи в неделя, 12 февруари, в зала 216 на ФМИ от 9:00 ч. С предимство ще са тези от вас, които са ни пратили проекти през седмицата за early feedback :) Ще пуснем повече информация по темата утре вечер. Имайте предвид, че е възможно да сме приключили със защитата около обяд, затова ако ще идвате в неделя, елате не по-късно от 11-12 ч. Ако имате проблем с това, свържете се с нас по някакъв начин, за да ни предупредите.

Обратно към всички новини